Nieuws
Henk Vis neemt tijdens jubileumeditie Ronde van Nunspeet (16 aug) afscheid als Speaker en organisator.
Henk Vis neemt tijdens jubileumeditie Ronde van Nunspeet (16 aug) afscheid als Speaker en organisator.
Een persoon met veel passie en kennis stopt.
 
Henk:
“Na 35 jaar stop ik met commentaar geven. Ik heb veel mogen organiseren en life mogen becommentariëren. Organisator en jurylid is niet de meest ideale combinatie, door de jaren heen vaak het uiterste gevraagd aan de KNWU bobo’s wat soms tot conflicten heeft geleid. Mijn intentie was altijd dat ik er voor sporters was en vaak handelde in de geest van de wedstrijd.
 
Ik koester de mooie herinneringen en vind het geweldig dat Kees Maas de stem van alle grote prof koersen samen met Aleid Klompmaker in actie komen bij mijn afscheidswedstrijd.”