Nieuws
Maxipromo/Maxibikes regelt unieke Ronde van Nunspeet bidons!

Al geruime tijd speelt het Nunspeets bedrijf Maxipromo, gedreven door Xander & Laura van Espelo een grote rol binnen de (sportieve) activiteiten binnen en buiten de gemeente grenzen. Kennis en ervaring die deze sportievelingen zelf opdoen, nemen zij mee in hun bedrijfsvoering.

maxipromo-grootmaxibikes

Het was dan ook niet verwonderlijk, dat naast Maxipromo er nu ook een Maxibikes aan zit te komen. In dit bedrijf, wat momenteel wordt verwezenlijkt en ingericht. Tijdens de Ronde van Nunspeet zal er een speciale stand aanwezig zijn, waar oa. de te verkrijgen, zeer speciale, fietsen getoond zullen worden.
De organisatie was dan ook aangenaam verrast, toen Xander met het idee kwam, een speciale Ronde van Nunspeet bidon beschikbaar te stellen. Naast de hoofdsponsor, staan alle logo’s van de grotere sponsoren op deze, in de kleuren van de Ronde van Nunspeet vervaardigde bidon. Deze collectes item zal aan alle deelnemers van het Kampioenschap van Nunspeet meedoen, alsmede aan de kinderen die mee doen met de reclamekaravaan én sponsoren in de VIP hospitality. 

De organisatie bedankt Maxipromo/Maxibikes voor genomen initiatief.

Neem gerust contact met hen op voor een vrijblijvende afspraak, zij laten u graag meer zien op lokatie of in hun showroom aan de Waterweg 14a te Nunspeet.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met hen opnemen:

Maxipromo
Waterweg 14-a
8071 RT Nunspeet
T 0341 – 25 84 10
F 0341 – 26 13 86
info@maxipromo.nl

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 17.00 uur.
U kunt ons tevens mailen, u ontvangt binnen 4 werkuren een reactie.
www.maxipromo.nl

www.maxibikes.nl

Maxipromo-issues