Nieuws
Miss Amber, een vlotte deerne!

De blond gekrulde Amber ten Brinke is dé Ronde Miss op woensdagavond 17 augustus tijdens de Ronde van Nunspeet, tevens de finale van het Rabobank Veluweklassement. Wijnand ‘ontdekte’ haar en op de vraag of ze de Miss bij de Nunspeets wielerronde wilde worden, antwoordde ze volmondig ja!

DSC_1487
Na een jaar Neonatologie studie, studeert de 19-jarige Amber in Zwolle, Pedagogie voor Naschoolse opvang en hoopt volgend jaar haar diploma in ontvangst te nemen. Ze is dol op kleine kinderen en past vaak op.

Met fietsen heeft ze eigenlijk helemaal niets. Ze heeft niet eens een fiets, maar gebruikt die van moeders, als ze naar station moet. Toch is ze hartstikke Nederlands, want aardappelen is haar lievelings gerecht.

Wél heeft ze één grote passie, muziek maken en dat al 10 jaar. Sinds haar negende leerde zij zichzelf de muzieknoten te lezen en begon ze bij het Kamper Trompetter Korps. De blokfluit werd verruild voor een trompet en maakt deel uit van een 45-koppig korps, die regelmatig op allerlei evenementen optreed.

Amber kijkt uit naar een rappe, strakke winnende wielrenner, die haar kussen in ontvangst wil nemen…

DSC_1489