Nieuws
Miss Kaylee, Ronde Miss jubileum editie
Op 16 augustus zal de knappe 20-jarige Nunspeetse Kaylee Vlieger dé Miss zijn, die de huldigingen, tijdens de Ronde van Nunspeet samen met burgemeester Celine Blom, zal verrichten. In navolging van eerdere RvN Miss’n is ook zij parttime werkzaam bij Dorpsherberg De Roskam en reageerde direct positief op onze uitnodiging. Eigenaresse Anna Engels weet de dames wel te enthousiasmeren en wordt nu als hofleverancier gezien. Niet mis!
 
Na haar Havo opleiding studeert Kaylee momenteel aan de universiteit in Utrecht Media-Cultuur-TV-Wetenschappen. Ze heeft een voorkeur aan reisprogramma’s en wil daar, na haar studie, werkzaam in worden. 
 
Hobby’s heeft ze ook. Uiteraard (buitenlandse)reizen, cultuur opdoen en lezen. Het wielrennen kent ze vooral van televisie, zeker nu de Tour de France wordt uitgezonden. 
 
Een 3-tal Nunspeetse bedrijven zullen Kaylee nog mooier maken, want Kaylee zal te bewonderen zijn in een prachtige outfit van Atelier9 (Brinkersweg 9), zal het rijkgekrulde kastanjebruine haar op 16 augustus verzorgd worden door Dutch-Hair (Stationslaan 32) en zal Loox (Aarweg 29) voor de visagi zorgen. 
 
Wij als organisatie zijn wederom aangenaam verrast, ook dit jubileum jaar weer een aantrekkelijke ronde Miss te mogen presenteren.