Nieuws
Tussenstanden Rabobank Veluweklassement en Bert Franken Sprintklassement

De ronde van Elspeet is verreden, de voorlaatste wedstrijd van het Rabobank Veluweklassement. Een mooie wedstrijd, waar de top 4 van het klassement geen punten haalden en Jeroen Breewel leider blijft, met 99 punten. Lokaal favoriet Arjan Hofman op 12 punten staat 2e heeft alle kans (winnaar krijgt op 25+3 punten) om voor het eerst het Rabobank Veluweklassement op zijn naam te schrijven…

De Bert Franken Sprinttrui wisselde weer van schouders. Regionaal renner Jasper Schouten is de nieuwe leider met 1 punt voorsprong.

Het belooft een spannende strijd te worden aanstaande woensdag, waar de finale in het centrum van Nunspeet wordt verreden. Gary Hekman (strijdlustigste renner vorig jaar) heeft zich al aangemeld en als er net zoveel deelnemers als in Elspeet (111 ingeschreven) aan de start zullen staan, wordt het zeer vermakelijk voor  renner én publiek! Gratis toegang en de koers is op groot 4×2 mtr scherm (Ledschermdirect.nl) en via de Bose speakers van PeterGeluidsTechniek uitstekend te volgen.

Tussenstand Rabobank Veluweklass

Tussenstand Bert Franken Sprintklass

Tussenstand renners

IJsselstreek Flag