Nieuws
Veluweklassement 2022 over 7 ronden!
Na twee jaar Corona en dus geen regionale wielerkoersen, kunnen we gelukkig dit jaar weer het Veluweklassement organiseren en wel over 7 ronden. Nieuw zijn de ronden in Heerde en Nijkerk, terwijl Epe weer is toegevoegd. 
 
Op Koningsdag 27 april staat de Ronde van Heerde, als eerste wedstrijd van het Veluweklassement 2022 op het programma. De finale zal wederom op de 3e woensdagavond in augustus (17e) in Nunspeet worden gehouden.
 
Bij de Elite (renners zonder contract) en Beloften (tot en met 22 jaar) wordt er naast het Bert Franken Sprintklassement ook voor het ‘Marree Technische Groothandel’ klassement gestreden. Nieuw dit jaar bij de Elite/Belofte wedstrijden, de amateur renners, die om het ‘CloseTheGap’ algemene klassement mét daaraan gekoppeld interessante prijzen strijden. (zie bijlage)
 
Het 2022 programma:

27 april MegaFoodStunter Ronde van Heerde

11 juni 3e Ronde  van Nijkerk

2 juli Futurumshop.nl Ronde van Ugchelen

6 juli Ronde van Horst & Telgt (Ermelo)

14 juli Ronde van Epe

10 augustus Ronde van Elspeet

17 augustus Ronde van Nunspeet (incl. Rushrace)

Naast klassementsprijzen kunnen de renners ook bij iedere wedstrijd extra premie’s verdienen. De interesse is erg goed en diverse wedstijden zijn al volgeboekt. Kortom spektakel gegarandeerd en alle wedstrijden zijn gratis te bezoeken. 

Henk, Henry & Jan – Organisatie Ronde van Nunspeet